Over speeltotaal

Michel van der Werf is gestart als hobby met het produceren en installeren van Schommels en Speeltoestellen. De vraag werd steeds meer, daarom heeft Michel de stap genomen om zijn eigen onderneming in 2018 op te starten onder de naam M. van der Werf Allround. Vele mooie projecten heeft hij al mogen uitvoeren. Van een schommel bij de klant in de achtertuin tot een geheel afgewerkt schoolplein.

Speeltotaal kraan installatie schommels & trampolines

Natuurlijk spelen

Natuurlijke speeltoestellen creëren uitdaging voor kinderen en vergroten hun creativiteit. Speeltotaal maakt regelmatig gebruik van Robinia hout voor een natuurlijke uitstraling.

Veiligheid

Ontdekken, spelen en leren gaat samen, maar niets is zo belangrijk als het realiseren van een veilige speelplaats.

Wij werken zowel voor de particuliere als voor de openbare markt. In samenwerking met de Bruine Speeltoestellen geeft dit ons de kans om het totaalplaatje te realiseren op bijvoorbeeld een camping, schoolplein, zorginstelling enz. De speeltoestellen voor openbaar gebruik worden allemaal geleverd met het NEN-EN 1176 certificaat en logboek.

Een product op maat?

Het speciaal naar wens produceren van een speeltoestel geeft hem een uitdaging om een mooi resultaat neer te zetten. Zodat kinderen maar ook volwassen volop kunnen genieten van het buitenspelen. We vinden het belangrijk een kwalitatief goed product te leveren, waar wij zelf trots op zijn.

Werken met verschillende materialen geeft hem de uitdaging om ook steeds met de nieuwe ontwikkelingen op speelgebied mee te gaan.In ons portfolio kunt u zien dat wij ook maatwerk leveren op aanvraag van de klant. Voor informatie kunt u ons altijd mailen op info@speeltotaal.nl.

Natuurlijk spelen

Buiten spelen is gezond. Natuurlijke speeltoestellen creëren uitdaging voor kinderen en vergroten hun creativiteit. Speeltotaal maakt regelmatig gebruik van Robinia hout voor een natuurlijke uitstraling. Een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, leren samenwerken en met elkaar de wereld ontdekken. We denken graag met u mee over de mogelijkheden bij u in de tuin of voor een openbare speelplek. In ons portfolio vindt u verschillende voorbeeld projecten.

Veiligheid

Ontdekken, spelen en leren gaat samen, maar niets is zo belangrijk als het realiseren van een veilige speelplaats. De doelgroep bepaald de eisen en daarom denken wij graag mee over verschillende valondergronden en de posities van de speeltoestellen. Door onze samenwerking met verschillende partijen kunnen wij de val dempende ondergronden zoals zand, gras, snippers, rubber tegels etc. voor u realiseren