Over ons

Speeltotaal

Michel van der Werf, eigenaar van Speeltotaal is als hobby gestart met het produceren en installeren van schommels en speeltoestellen. Toen er steeds meer vraag naar kwam, heeft Michel in 2018 de stap genomen om zijn eigen onderneming op te starten onder de naam van M. van der Werf Allround. Toen Michel het steeds drukker en drukker kreeg met de productie en installatie van speeltoestellen en complete projecten van A tot Z mocht verzorgen heeft hij in 2020 besloten om verder te gaan onder de naam Speeltotaal. In 2021 is Speeltotaal onderdeel geworden van De Bruine Speeltoestellen en samen bieden we nu een grote collectie speeltoestellen aan die van schets tot installatie in de puntjes verzorgd worden! Inmiddels hebben we al veel projecten uit mogen voeren, en zijn we samen met ons team dagelijks bezig om kinderen blij te maken!

Onze missie

Onze missie is dat we voor iedere klant, elke situatie en elk kind een passende speelomgeving creëren. Voor iedereen een veilige, uitdagende speelplaats waar persoonlijke ontwikkeling, fantasie en urenlang speelplezier voorop staan.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden naar ons werk en wil je meer zien van onze uitgevoerde projecten? Kijk dan op de pagina projecten. Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over onze projecten, plaatsingen, inspecties of reparaties? Neem dan gerust contact op voor informatie óf een vrijblijvende offerte via info@speeltotaal.nl of 0111-643077.